Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta
keskiviikkona 15. heinäkuuta 2015

Helsingin Vuosaaressa työskentelee rantapelastajia Baywatch-hengessä

Kylmästä heinäkuusta ja rantojen ihmiskadosta huolimatta Helsingin rantapelastajat eivät värjöttele takkiensa suojassa toimettomina, näyttää HSTV:n video

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Helsingin rantapelastajat esittelevät työtään aidossa Baywatch-hengessä
Helsingin rantapelastajat esittelevät työtään aidossa Baywatch-hengessä
Kylmästä heinäkuusta ja rantojen ihmiskadosta huolimatta Helsingin rantapelastajat eivät värjöttele takkiensa suojassa toimettomina. Vuosaaren Aurinkolahden rantapelastajat Toni Lankoski ja Santeri Nuorlahti esittelevät HS:lle, miten töitä tehdään kuin David Hasselhoff. Oulunkylän Pikkukosken uimarannalla rantapelastajat ovat välttäneet tylsyyden kekseliäisyydellä – ja kuinka australialainen rantapelastaja Adam Herd päätyi Suomeen? Toimittaja Noona Bäckgren, kuvaus & leikkaus Terhi Liimu.

Kylmästä heinäkuusta ja rantojen ihmiskadosta huolimatta Helsingin rantapelastajat eivät värjöttele takkiensa suojassa toimettomina.

Vuosaaren Aurinkolahden rantapelastajat Toni Lankoski ja Santeri Nuorlahti esittelevät HS:lle, miten töitä tehdään kuin David Hasselhoff. Oulunkylän Pikkukosken uimarannalla rantapelastajat ovat välttäneet tylsyyden kekseliäisyydellä – ja kuinka australialainen rantapelastaja Adam Herd päätyi Suomeen?

HS ILTA

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?