Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 16. marraskuuta 2015

Sää jatkuu sateisena

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Vesi-, lumi- ja räntäsateita on maanantaina saatu suuressa osaa maata. Lämpötila on koko maassa ollut noin 5 ja –5 asteen välillä. Idässä ja pohjoisessa lämpötila on pysytellyt monin paikoin päivälläkin pakkasella.

Pääkaupunkiseudulla päivä on ollut pilvinen. Paikoin on esiintynyt tihku- tai vesisadetta. Merialueilla varoitetaan kovasta tuulesta.

Tuuli voimistuu iltaa kohden, sillä lännestä saapuu sadealue aamuyön aikana. Yöllä lämpötila on noin 5 asteen tuntumassa. Yö- ja päivälämpötiloissa ei runsaan pilvipeitteen vuoksi tapahdu suuria muutoksia.

Aamulla sateet ovat pääkaupunkiseudulla yleisiä.

Iltapäivän aikana runsain sadealue on jo pääosin siirtynyt pääkaupunkiseudun yli itään. Sää pysyttelee silti enimmäkseen pilvisenä, vaikka illalla sää voi hetkellisesti poutaantua. Lämpötila on iltapäivällä 5 asteen molemmin puolin.

Tiistaina sadealue on asettunut pitkin Suomea ja sateita saadaan yleisesti. Länsi-Lapissa sataa lunta, mutta seassa voi olla myös jäätävää tihkua. Etelä-Suomen osalta sade tulee yleisemmin vetenä tai räntänä. Idässä voi tosin paikoin tulla myös vähäisiä lumisateita.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?