Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 17. marraskuuta 2015

Pilvistä ja märkää

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Suomeen on saapunut lounaasta sadealue, joka liikkui aamupäivän aikana pääkaupunkiseudun yli. Tällä hetkellä sateet ovat levittymässä itään ja pohjoiseen. Samalla niiden olomuoto on muuttunut lumeksi.

Yöllä pilvisyys on pääkaupunkiseudulla runsasta, ja hetkittäin sataa vettä. Lämpötila pysyy yöllä plusasteiden puolella.

Päivä- ja yölämpötilat eivät tällä hetkellä juurikaan vaihtele. Aamulla tulee heikkoja vesisateita sisämaan puolella. Aivan rannikolla voi aurinko näyttäytyä.

Keskiviikkona iltapäivällä sää jatkuu suunnilleen samanlaisena. Lämmintä on noin viisi astetta, pilvisyys on enimmäkseen runsasta, ja paikoin sataa vettä.

Huomenna keskiviikkona hajanaisia sateita tulee siellä täällä ympäri maata, ja pilvisyys on runsasta. Pohjoisessa on päivällä pikkupakkasta ja etelä- ja keskiosassa maata lämpötila on 1–5 astetta plussan puolella.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?