Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 18. elokuuta 2016

HS Ilta on nyt julki: Päivän tärkeimmät uutiset yhdessä paketissa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvallat on siirtämässä ydinaseitaan pois Turkista maiden kiristyneiden välien vuoksi. Kaksi nimetöntä lähdettä on vahvistanut EurActiv-verkkomedialle aseiden siirron olevan jo käynnissä. Toisen EurActiv-verkkomedialle puhuneen lähteen mukaan ydinaseet siirretään Deveselun lentotukikohtaan Romaniaan. Mikäli tieto yhdysvaltalaisten ydinaseiden sijoittamisesta lähelle Venäjän rajaa pitää paikkansa, se tulee todennäköisesti raivostuttamaan Venäjää entisestään, ja johtaa pahimmillaan tilanteen kärjistymiseen maiden välillä.

Presidentti Sauli Niinistö kirjoittaa verkkosivuillaan, että hänen tekemänsä aloite Itämeren lentoturvallisuuden parantamiseksi ei ole hämmentänyt ulkomaisia valtionpäämiehiä tai yllättänyt muita suomalaisia ulkopolitiikan päättäjiä. ”Kaikille läsnä olleille valtionpäämiehille asia oli tuttu, eikä kukaan ilmaissut hämmennystä, kannatusta kylläkin”, Niinistö kirjoittaa.

Suomessa vankiselleihin suljetaan ihmisiä vuosi vuodelta vähemmän ihmisiä. Myös rikollisuus on laskussa. Yhdysvalloissa on 13 kertaa enemmän vankeja kuin Suomessa suhteessa väkilukuun.

Lue myös kulttuurin suurkuluttajan tärpit Helsingin juhlaviikoille sekä Yrjö Raution kolumni metsästämisen luonnollisuudelta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?