Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 18. joulukuuta 2015

Maailma kuvina

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Tyrone Siu / Reuters
Yksityisasuntoja Hong Kongilaisessa pilvenpiirtäjässä Kiinassa.

1/9 Yksityisasuntoja Hong Kongilaisessa pilvenpiirtäjässä Kiinassa.

Shannon Stapleton / Reuters
Kadee Ingram, 28, piteli sylissään poikaansa Seania, 2, telttakylässä Seattlen laitamilla Yhdysvalloissa. Ingram ja hänen puolinso menettivät työpaikkansa ja perhe joutui myymään asuntonsa ja muuttamaan telttakylään. ”Tänne tuleminen oli mieluisaa, saamme olla ulkona ja täällä on turvallista”, Imgram kertoi.

2/9 Kadee Ingram, 28, piteli sylissään poikaansa Seania, 2, telttakylässä Seattlen laitamilla Yhdysvalloissa. Ingram ja hänen puolinso menettivät työpaikkansa ja perhe joutui myymään asuntonsa ja muuttamaan telttakylään. ”Tänne tuleminen oli mieluisaa, saamme olla ulkona ja täällä on turvallista”, Imgram kertoi.

Jon Nazca / Reuters
Espanjan sosialistipuolueen PSOE:n puheenjohtaja Pedro Sanchez lohdutti tunteenpurkauksen vallassa ollutta naista puolueen vaalikiertueella torstaina Torremolinoksessa, Espanjassa.

3/9 Espanjan sosialistipuolueen PSOE:n puheenjohtaja Pedro Sanchez lohdutti tunteenpurkauksen vallassa ollutta naista puolueen vaalikiertueella torstaina Torremolinoksessa, Espanjassa.

Neil Hall / Reuters
Lentokone laskeutui parkkipaikan yli Gatwickin lentoasemalle Englannissa.

4/9 Lentokone laskeutui parkkipaikan yli Gatwickin lentoasemalle Englannissa.

Bassam Khabieh / Reuters
Vauva keskoskaapissa hallitusta vastustavien joiukkojen hallitsemassa Douman kaupungissa, lähellä Damaskosta. Sodassa haavoittuneitten kapinallisten lisäksi sidontapaikoilla hoidetaan myös paikallisia siviilejä.

5/9 Vauva keskoskaapissa hallitusta vastustavien joiukkojen hallitsemassa Douman kaupungissa, lähellä Damaskosta. Sodassa haavoittuneitten kapinallisten lisäksi sidontapaikoilla hoidetaan myös paikallisia siviilejä.

Kevin Lamarque / Reuters
Nainen kurkkasi sateenvarjonsa alta suuren joulukuusen vierellä torstaina Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

6/9 Nainen kurkkasi sateenvarjonsa alta suuren joulukuusen vierellä torstaina Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

Mario Anzuoni / Reuters
Caroline Ritter saapui torstaina vihkimisseromoniaansa Tähtien sota -elokuvista tutun hahmon, Darth Vaderin seurassa Hollywoodissa Yhdysvalloissa.

7/9 Caroline Ritter saapui torstaina vihkimisseromoniaansa Tähtien sota -elokuvista tutun hahmon, Darth Vaderin seurassa Hollywoodissa Yhdysvalloissa.

David Mercado / Reuters
Kalastajien hylättyjä veneitä kuivuneen Poopo-järven rannalla Boliviassa. Poopo oli Andien maiden toiseksi suurin järvi Titicacan jälkeen. Alueen ekosysteemi on tuhoutunut, eläimet kuolleet ja asukkaat ovat joutuneet muuttamaan toisaalle.

8/9 Kalastajien hylättyjä veneitä kuivuneen Poopo-järven rannalla Boliviassa. Poopo oli Andien maiden toiseksi suurin järvi Titicacan jälkeen. Alueen ekosysteemi on tuhoutunut, eläimet kuolleet ja asukkaat ovat joutuneet muuttamaan toisaalle.

Oswaldo Rivas / Reuters
Joulupukiksi pukeutunut mies odotti torstai-iltana tulevansa kuvatuksi Malecon-järven rannalla Nicaraguassa.

9/9 Joulupukiksi pukeutunut mies odotti torstai-iltana tulevansa kuvatuksi Malecon-järven rannalla Nicaraguassa.

UUTISET

Haloo Eurooppa 18/24: Saksa:

Kylpymestari hallitsee pyyhetuuletuksen

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?