Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 20. lokakuuta 2016

Mihin Eurooppa on matkalla Brexitin jälkeen? Aamun digilehti HS Kesä on nyt luettavissa

Helsingin Sanomat tarjoaa laajan digilukemiston koko viikonlopun ajan. Lauantain digitaalinen painos HS Kesä on nyt ladattavissa HS:n sovelluksesta.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
HANNIBAL HANSCHKE
EU:n ja Union Jack -kasvomaalauksella koristautuneet mielenosoittajat osoittivat mieltään mahdollista Britannian EU-eroa vastaan Berliinissä viime sunnuntaina.
EU:n ja Union Jack -kasvomaalauksella koristautuneet mielenosoittajat osoittivat mieltään mahdollista Britannian EU-eroa vastaan Berliinissä viime sunnuntaina. Kuva: HANNIBAL HANSCHKE
Fakta

Näin saat HS Kesän käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Kesä sovelluksen sisällä.

 HS Kesää voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin Sanomien digitaalinen erikoislehti HS Kesä kertoo juhannusviikonlopun tärkeimmät uutiset. HS Kesä julkaistaan HS:n maksuttomassa älypuhelin- ja tablettisovelluksessa sekä HS.fi:ssä kello kahdeksalta joka aamu perjantaista sunnuntaihin.

HS:n painettu lehti ilmestyy seuraavan kerran maanantaina.

Britannian kansanäänestyksen tulos, jossa tuettiin EU-eroa, sai koko Euroopan sekaisin perjantaina. HS:n Brysselin-kirjeenvaihtaja Pekka Mykkänen pohtii esseessään sitä, miten David Cameronin kansanäänestyshanke ajoi vastakkain nuoret ja vanhat, skotit ja englantilaiset, Euroopan integraatiouskovaiset ja -skeptikot

Lue HS Kesästä myös kaikki muut olennaiset uutiset Brexitistä.

Juhannuspäivän HS Kesä tarjoaa tuhdin lukupaketin myös muista kotimaan ja ulkomaiden uutisista ja mielenkiintoisista ilmiöistä.

Lue, mitä luonnosta löytyviä yrttejä voi käyttää kauneushoitoihin. Juhannuspäivän lehdessä myös asiantuntijan ohjeita krapulan lievittämiseen.

Tutustumme myös Suomessa eläviin australialaisiin ”rakkauspakolaisiin”. Mikä heidät on saanut muuttamaan maapallon toiselta puolelta Suomeen?

Lisäksi mielipidekirjoituksia, kolumneja ja esseitä, sarjakuva sekä jääkiekkoaiheinen miniristikko.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?