Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 20. lokakuuta 2016

HS Ilta on julkaistu – lue päivän kiinnostavimmat uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Keskiviikon HS Ilta on julkaistu.

HS Illassa kerrotaan tänään muun muassa suru-uutinen kulttuurimaailmasta: ohjaaja, kirjailija ja teatterin voimahahmo Jouko Turkka on kuollut.

Turkan poika vahvistaa, että 74-vuotias Turkka kuoli sairauteen Pirkkalassa puolitoista viikkoa sitten. 80-luvulla Turkka koulutti useita suomalaisia teatteriammattilaisia Teatterikorkeakoulun professorina. Hän on toiminut myös oppilaitoksen rehtorina.

Myös Helsingin Sanomien mielipidesivuilla käyty köyhyyskeskustelu jatkuu. Suomalaisten köyhyyttä tutkinut Juho Saari arvioi HS:lle, että köyhän on mahdollista tehdä terveyttä edistäviä valintoja, mutta vain tiettyyn rajaan asti.

Suomen väestömäärä on puolestaan ylittänyt 5,5 miljoonan rajapyykin. Suomen väestö kasvaa enemmän maahanmuuton kuin luonnollisen väestönlisäyksen seurauksena.

HS Illassa kerrotaan myös muun muassa valkoposkihanhien poikasten määrän puolittumisesta Helsingissä ja Espoossa, natsijohtaja Heinrich Himmlerin Venäjältä löytyneistä päiväkirjoista ja Tanskan Riolle lahjoittamasta hulppeasta Lego-pienoismallista.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?