Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 20. marraskuuta 2015

Räntää, lunta ja pakkasta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 20.11.
Pääkaupunkiseudun sää 20.11.

Nyt kannattaa viimeistään pääkaupunkiseudullakin vaihtaa talvirenkaat alle. Suomen yllä on liikkeellä matalapaine, jonka myötä sää muuttuu huomenna talviseksi maan etelä- ja keskiosassa. Pääkaupunkiseudulla on tänään satanut vettä, ja sää on ollut pilvisen harmaa.

Lämpötila on aivan etelärannikolla kohonnut vielä viiden asteen tuntumaan. Sisämaassa plussaa on ollut vain parin asteen verran.

Ensi yönä pääkaupunkiseudun yli kulkee vesi ja räntäsateita, sisämaassa voi sataa hetkittäin luntakin. Aamuksi sateet väistyvät. Pilvipeitekin repeilee. Huomiseksi sää kylmenee. Aamulla on vähän pakkasta.

Lauantaina päivällä lämpötila kohoaa pääkaupunkiseudulla juuri ja juuri plusasteiden puolelle. Sisämaassa sataa huomenna paikoin kevyesti lunta, muualla on poutaa.

Runsaimmat lumisateet painottuvat maan keskiosaan. Lunta voi vuorokauden aikana sataa paikoin 20 cm. Pohjoisessa sää on huomenna poutainen, ja pilvipeite repeilee. Lapissa päivällä voi olla pakkasta kymmenen astetta. Huomenna on päivällä pakkasta suuressa osassa maata.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?