Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta
tiistaina 21. heinäkuuta 2015

Tuktuk-rikša matkasi 17 000 Thaimaasta Suomeen – siitä tuli lopulta katukeittiö Käpylään

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Thaimaasta Suomeen ajettu rikša palvelee nyt katukeittiönä Käpylässä
Thaimaasta Suomeen ajettu rikša palvelee nyt katukeittiönä Käpylässä
Sirkustaiteilijat Pyry Kääriä ja Juho Sarno ajoivat viime vuonna tuktuk- rikšan Thaimaasta Suomeen. Matkaa kertyi kaikkine kommervenkkeineen 17 000 kilometriä. Nyt alkuperäinen idea on vihdoin toteutettu: tuktuk palvelee katukeittiönä Käpylässä. Kävimme maistamassa keitoksia ja kysymässä Kääriältä, tuliko reissulla maistettua jotain, mitä Suomessa ei kannata tarjota. Toimittaja: Pekka Torvinen HS, kuvaaja Jukka Gröndahl HS, editointi: Kristiina Marttinen HS

Sirkustaiteilijat Pyry Kääriä ja Juho Sarno ajoivat viime vuonna tuktuk-rikšan Thaimaasta Suomeen. Matkaa kertyi kaikkine kommervenkkeineen 17 000 kilometriä. Nyt alkuperäinen idea on vihdoin toteutettu: tuktuk palvelee katukeittiönä Käpylässä. Kävimme maistamassa keitoksia ja kysymässä Kääriältä, tuliko reissulla maistettua jotain, mitä Suomessa ei kannata tarjota.

HS ILTA

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?