Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 21. syyskuuta 2016

Maailma kuvina

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
RUPAK DE CHOWDHURI / Reuters
Hindujumalatar Durgaa esittäviä savipatsaita valmistetaan ennen vuotuista Durga Puja -palvontajuhlaa Intian Kalkutassa. Juhlan päätteeksi patsaat upotetaan jokeen, jotta Durga voi näin palata perheensä luo Himalajalle.

1/10 Hindujumalatar Durgaa esittäviä savipatsaita valmistetaan ennen vuotuista Durga Puja -palvontajuhlaa Intian Kalkutassa. Juhlan päätteeksi patsaat upotetaan jokeen, jotta Durga voi näin palata perheensä luo Himalajalle.

STEFAN WERMUTH / Reuters
Kahdeksanvuotias Stella piirtää Tate Britain -museossa Lontoossa. Mallinaan hän käyttää Joan Carlilen 1600-luvun maalausta Tuntemattoman naisen muotokuva.

2/10 Kahdeksanvuotias Stella piirtää Tate Britain -museossa Lontoossa. Mallinaan hän käyttää Joan Carlilen 1600-luvun maalausta Tuntemattoman naisen muotokuva.

Mohamad hamzah / ANTARA FOTO
Indonesian Palussa nähtiin krokotiili, jonka pään ympärillä on moottoripyörän rengas. Paikalliset asukkaat epäilevät, että käytetty rengas on heitetty jokeen, josta se on sitten päätynyt krokotiilin kaulaan.

3/10 Indonesian Palussa nähtiin krokotiili, jonka pään ympärillä on moottoripyörän rengas. Paikalliset asukkaat epäilevät, että käytetty rengas on heitetty jokeen, josta se on sitten päätynyt krokotiilin kaulaan.

SIPHIWE SIBEKO / Reuters
Mielenosoitus maksuttoman korkeakouluopetuksen puolesta kärjistyi opiskelijoiden ja vartijoiden yhteenottoihin Etelä-Afrikan Johannesburgissa tiistaina.

4/10 Mielenosoitus maksuttoman korkeakouluopetuksen puolesta kärjistyi opiskelijoiden ja vartijoiden yhteenottoihin Etelä-Afrikan Johannesburgissa tiistaina.

KYODO
Jalankulkijat kamppailivat Malakas-taifuunin aiheuttamaa tuulta ja sadetta vastaan Japanin Nagoyassa tiistaina.

5/10 Jalankulkijat kamppailivat Malakas-taifuunin aiheuttamaa tuulta ja sadetta vastaan Japanin Nagoyassa tiistaina.

Ken Blaze / USA Today Sports
Baseball-joukkue Cleveland Indiansin Brandon Guyer saa pelitovereiltaan jääpalakylvyn voitetun ottelun jälkeen.

6/10 Baseball-joukkue Cleveland Indiansin Brandon Guyer saa pelitovereiltaan jääpalakylvyn voitetun ottelun jälkeen.

NICK OXFORD / Reuters
Kahdeksanvuotias Angelo Estes jr osallistui tiistaina Oklahoman Tulsassa mielenosoitukseen, jossa vaadittiin tummaihoisen Terence Crutcherin ampuneen poliisin pidättämistä.

7/10 Kahdeksanvuotias Angelo Estes jr osallistui tiistaina Oklahoman Tulsassa mielenosoitukseen, jossa vaadittiin tummaihoisen Terence Crutcherin ampuneen poliisin pidättämistä.

DANNY MOLOSHOK / Reuters
Shirley MacLaine (vas.) ja Billy Bob Thornton osallistuivat juhlintaan, kun näyttelijäkollega Kathy Bates sai oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle.

8/10 Shirley MacLaine (vas.) ja Billy Bob Thornton osallistuivat juhlintaan, kun näyttelijäkollega Kathy Bates sai oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle.

NEIL HALL / Reuters
Mallit tekivät catwalkilla työtään Lontoon muotiviikon esityksessä tiistaina.

9/10 Mallit tekivät catwalkilla työtään Lontoon muotiviikon esityksessä tiistaina.

IBRAHEEM ABU MUSTAFA / Reuters
Mies irrottaa pikkulinnun verkosta rannalla Gazan alueella.

10/10 Mies irrottaa pikkulinnun verkosta rannalla Gazan alueella.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?