Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän puheenaiheet: Jari Aarnio latasi täyslaidallisen oikeudessa ja Supo päivitti uhka-arvion terrori-iskusta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Jari Aarnio istui Helsingin käräjäoikeudessa vierellään puolustusasianajaja Riitta Leppiniemi.
Jari Aarnio istui Helsingin käräjäoikeudessa vierellään puolustusasianajaja Riitta Leppiniemi. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio latasi iltapäivällä täyslaidallisen tutkintaryhmää kohtaan kuulemisessaan käräjäoikeudessa. Aarnion mielestä kihlakunnansyyttäjä Jukka Haavisto on ollut täysin väärä henkilö johtamaan häneen kohdistuvaa tutkintaa.

Aarnion kuuleminen alkoi alkoi salaisella osiolla. Puolustuksen pyynnöstä kolmea teemaa käsitellään suljetuin ovin. Teemat liittyvät poliisin tietolähdetoimintaan, Hollannissa kesken olevaan rikostutkintaan sekä yksityishenkilöön, joka liittyy Aarnion raha-asioihin.

Supo kertoi tänään tiistaina tiedotustilaisuudessa, että Suomeen syntynyt väkivaltaisia verkostoja. Supon mukaan maahanmuutto on lisännyt terroristisen iskun uhkaa. Uhka-arvion taso kohonnut ”hyvin matalalta” tasolta ”matalalle tasolle”.

Espoon Finnooseen on suunnitteilla tekosaari, jonne rakennettaisiin asuinkerrostaloja noin 1 400 asukkaalle.

Sanomalehti The New York Times uutisoi, että jihadistijärjestö Isisin julmuuksia sosiaalisessa mediassa paljastaneet kaksi syyrialaista aktivistia on tapettu Turkissa.

Islamilaiseksi valtioksi itseään kutsuva terroristijärjestö julkaisi sunnuntaina videon, jossa se väitti tappaneensa aktivistit.

Mukana myös kevyempää asiaa esimerkiksi uudesta ruoan kotiinkuljetuspalvelusta Epic Foodsista. Se toimittaa pääkaupunkiseudulla aterioita, jotka on tehty huippukokkien resepteillä. Tiistaina myös rikkoutui marraskuun lämpöennätys, ja keskiviikkonakin on luvassa lämmintä. HS Illasta löytyvät myös sudoku, sarjakuvat ja vauhdikas kuvakooste maailmalta.

Kolumnissa Laura Grönqvist kertoo, kuinka hän yritti olla koiraihminen, mutta epäonnistui siinä, kun elämä pennun kanssa yllätti täysin: ”Mitä enemmän muut hössöttivät pennun ympärillä, sitä enemmän minua ahdisti.”

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?