Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Helsingin seudun Prismat vastedes auki lähes keskiyöhön

Eduskunta päätti tiistaina vapauttaa kauppojen aukiolon.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Markus Jokela
Arkkitehti Eliel Saarisen suunnitelema Helsingin päärautatieasema on ikoninen rakennus. VR:n toimistotilat sijaitsevat itäsiivessä eli kuvassa oikealla.
Arkkitehti Eliel Saarisen suunnitelema Helsingin päärautatieasema on ikoninen rakennus. VR:n toimistotilat sijaitsevat itäsiivessä eli kuvassa oikealla. Kuva: Markus Jokela
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan, että Helsingin seudun Prismat ovat vastedes auki lähes keskiyöhön.

HOK-Elanto tiedotti asiasta tiistaina pian sen jälkeen, kun eduskunta oli päättänyt kauppojen vapaammasta aukiolosta. HOK-Elannon mukaan uudet aukioloajat otetaan käyttöön heti, kun laki astuu voimaan.

HS Illassa kerrotaan myös VR-yhtymän päätöksestä siirtää pääkonttorinsa Helsingin päärautatieasemalta Länsi-Pasilassa sijaitsevaan Ylen Isoon Pajaan. VR on uusissa tiloissa vuokralaisena vuoden 2017 alkupuolelta.

Vielä vuosi sitten VR kaavaili rakentavansa kokonaan uuden pääkonttorin Pasilaan mutta nyt suunitelmasta on luovuttu. Helsingin rautatieaseman paikalle harkitaan hotellia ja ravintolatoimintaa.

HS Illassa on myös katsottavissa kuvakooste päärautatieaseman historiasta.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että Helsingin poliisi on sakottanut kymmeniä Uber-taksikyytejä ajavia sekä uutta tietoa Pariisin pommi-iskuista: Pariisin iskujen pääsuunnittelija johti iskuja puhelimitse Bataclanin konserttisalin läheltä.

Laura Grönqvist kirjoittaa kolumnissaan erovanhempien kipeästä ensimmäisestä joulusta ilman lasta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?