Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: 10 miljardia Google-hakua vuodessa

Tänä vuonna suomalaiset etsivät netistä tietoa muun muassa Robinista, fritsuista ja siemennäkkäristä.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Dado Ruvic / Reuters
Ihmisten silhuetit Googlen logoa vasten.
Ihmisten silhuetit Googlen logoa vasten. Kuva: Dado Ruvic / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan, että suomalaiset tekevät yli kymmenen miljardia Google-hakua vuodessa. Tänä vuonna etsimme netistä tietoa muun muassa Robinista, fritsuista ja siemennäkkäristä.

Helsinkiläinen popartisti Sanni nousi tänä vuonna ensi kertaa kymmenen haetuimman henkilön joukkoon Suomen Google-hauissa. Sanni ei silti uhkaa nuorta laulajasuosikkia Robinia, joka pitää yhä ykköspaikkaa Suomen haetuimpien henkilöiden listalla. Robin on haetuin henkilö neljättä vuotta peräkkäin.

HS Illassa kerrotaan myös ensikommentit uudesta Tähtien sota -elokuvasta. HS:n kriitikko Jussi Ahlroth arvioi, että elokuva on eeppinen, koskettava ja paras Tähtien sota sitten vuoden 1983.

Ohjaaja J.J. Abrams, joka on myös elokuvan toinen käsikirjoittaja, on onnistunut tekemään elokuvan, joka kunnioittaa edeltäjiään, mutta vie klassikkosarjan uuteen aikaan.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että Helsingin poliisi ottaa koekäyttöön uudet kenttäpoliisin haalariin kiinnitettävät vartalokamerat. Vastaavia laitteita on aiemmin ollut käytössä Britanniassa ja Ranskassa.

Maija Aalto kirjoittaa kolumnissaan, että Suomi on pitkälti suunniteltu ihmisille, joilla elämä sujuu siistissä järjestyksessä vaikka oikea elämä on monelle jotain ihan muuta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?