Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Anneli Auer on syytön

Miehensä murhasta syytetty Anneli Auer on vapautettu lopullisesti.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että miehensä murhasta syytetty Anneli Auer on vapautunut lopullisesti.

Korkein oikeus ilmoitti perjantaiaamuna, että se on hylännyt syyttäjien ja asianomistajien valituslupahakemukset. Nämä valitukset koskivat Vaasan hovioikeuden tuomiota, jolla Auer vapautettiin murhasyytteistä. Auer on siis nyt todettu oikedessa syyttömäksi.

HS Illassa kerrotaan myös valelääkäri Esa Laihon oikeudenkäynnistä. Syytteiden mukaan hän tappoi kaksi vanhusta täysin virheellisellä hoidolla. Poliisikuulusteluissa Laiho arveli olevansa jopa keskivertoa parempi lääkäri. Hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta opiskella lääkäriksi heikon koulutodistuksensa takia.

Lisäksi HS Illassa pääsee nyt testaamaan historiantietämystään. HS:n visassa koetellaan yleishistorian tuntemusta laidasta laitaan.

Taneli Heikka puolestaan kysyy kolumnissaan olisiko nyt paikka dosenttien itsekritiikille. Heikan mielestä dosentit loivat kuralle menneen Suomen. Se ei ole syy ajaa tieteellistä tutkimusta alas, vaan pohtia, mitä nyt voidaan tehdä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?