Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Aamu on nyt julkaistu: Kätilö perusti vastaanoton raskaana oleville pakolaisnaisille

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat käyttöösi HS Aamun

  Asenna HS:n maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store). Kirjaudu sisään HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Aamu sovelluksessa.

  Voit lukea HS Aamua myös verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/aamu.

  Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna. Hinta on alkaen 4 euroa kuussa.

Berliiniin saapuu päivittäin edelleen noin 400 turvapaikanhakijaa. Joulukuun alkuun mennessä heitä oli rekisteröity 68 000. Oli elokuun loppu, kun berliiniläinen kätilö Simone Logar tuli käymään paikassa ensi kertaa. Nyt hän käy omien töidensä ohella muutaman kerran viikossa keskuksessa. HS Aamu kertoo kätilön perustamasta vastaanotosta raskaana oleville naisille.

HS Aamu kertoo myös muun muassa tänä vuonna pörssiin listautuneista yrityksistä, vähemmistöjen joulusta, Helsinki-Vantaan laukkujenkäsittelystä ja Rion kesäolympialaisiin tähtäävien suomalaisurheilijoiden joulusta maailmalla. HS Aamusta löytyy myös paljastuksia kirjailijoiden arjesta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?