Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset: Supo huolissaan katupartioista, pikkuleijonien mahdollisten kultajuhlien paikka vielä epäselvä

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Panu Pohjola
Katupartioiden toiminta on levinnyt eri paikkakunnille viime vuoden loppupuolelta lähtien. Soldies of Odin -takkeihin sonnustautuneita miehiä osallistui Tornion Rajat kiinni -mielenosoitukseen 3. lokakuuta 2015.
Katupartioiden toiminta on levinnyt eri paikkakunnille viime vuoden loppupuolelta lähtien. Soldies of Odin -takkeihin sonnustautuneita miehiä osallistui Tornion Rajat kiinni -mielenosoitukseen 3. lokakuuta 2015. Kuva: Panu Pohjola
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

”Isänmaallisia katupartioita” on perustettu useille paikkakunnille Suomessa, kertoo tiistain HS Ilta. Poliisiylijohto hyväksyy kansalaisten katupartioinnin mutta suojelupoliisi seuraa ilmiötä huolestuneena.

Lisäksi HS Illassa käsitellään muun muassa talven pakkasennätystä, koululaisten energiajuomakieltoa ja uudenvuodenaaton tapahtumia Kölnissä, jossa jopa tuhannen miehen humaltuneen joukon epäillään syyllistyneen kymmeniin rikoksiin. Helsingin poliisi puolestaan kertoo, ettei sillä ole mitään nuorten leijonien torijuhlia vastaan – jos Suomi voittaa tiistai-iltana 20-vuotiaiden MM-kiekkofinaalissa kultaa.

Myös se selviää, että tämän vuoden loppiaisena on aiempaa helpompi käydä ostoksilla.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?