Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julki: Opintotuen leikkausesitys julki, päätoimittajilta harvinainen kannanotto valemedioihin

HS Ilta kokoaa päivän tärkeimmät uutiset yhteen paikkaan.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Markku Ulander / Lehtikuva
Professori Roope Uusitalo luovutti ehdotuksensa opintotukiuudistuksesta opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle tiistaina.
Professori Roope Uusitalo luovutti ehdotuksensa opintotukiuudistuksesta opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle tiistaina. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Tänään iltapainoksessa kerrotaan opintotukeen ehdotettavista leikkauksista. Selvitysmies, professori Roope Uusitalo luovutti aamupäivällä raporttinsa ministeriölle. Opiskelijajärjestöt tuomitsivat opintorahan leikkaamista ja tukikuukausien karsimista ehdottavan raportin tuoreeltaan. HS:n laskurilla voi itse kokeilla, kuinka oma opintotuki muuttuisi, jos ehdotukset toteutuvat.

HS Illassa myös toimittaja Marko Junkkarin analyysi sitä, miksi suomalaiset päätoimittajat julkaisivat tänään harvinaisen yhteiskannanoton valemedioista. Kolumnisti Janna Rantala haaveilee, kuinka koululaisten lomat voisi nimetä kulttuurikasvatuksen nimissä Kalevalan ja Finlandian mukaan.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?