Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illassa tärkeimmät Nokian irtisanomisista

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Nokia kertoi keskiviikkona jälleen suurista irtisanomisista, jotka ovat seurausta yhdistymisestä ranskalaiseen Alcatel-Lucentiin. Yhtiön mukaan Suomessa uhattuna on jopa 1 300 työpaikkaa. Niistä noin puolet kohdistuu Espooseen, neljännes Tampereelle ja toinen neljännes Ouluun.

HS:n taloustoimittaja Petri Sajari kirjoittaa kommentissaan, että työpaikkojen vähennys oli odotettavissa. Nokian henkilöstö osasi pelätä irtisanomisia, mutta luottamushenkilöt sanoivat HS:lle silti yllättyneensä niiden mittakaavasta.

Päivän tärkeimmät uutiset kokoavassa iltapainoksessa asiaa myös kehysriihessä sovituista säästöistä, sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta sotesta sekä suomalaisen lastensuojelun synkästä menneisyydestä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?