Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Illasta voit lukea nyt uutispäivän kohokohdat

HS:n digitaalinen iltapainos kokoaa tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
KAI PFAFFENBACH
Saksalaiset osoittivat mieltään EU:n ja Yhdysvaltain välistä vapaakauppasopimusta TTIP:iä vastaan Saksan Hannoverissa. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama puhui sopimuksen puolesta Saksan-vierailullaan huhtikuun lopulla.
Saksalaiset osoittivat mieltään EU:n ja Yhdysvaltain välistä vapaakauppasopimusta TTIP:iä vastaan Saksan Hannoverissa. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama puhui sopimuksen puolesta Saksan-vierailullaan huhtikuun lopulla. Kuva: KAI PFAFFENBACH
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Ympäristöjärjestö Greenpeace julkaisi tänään yli 200 sivua salaista neuvottelutekstiä, jonka pohjalta on määrä syntyä EU:n ja Yhdysvaltain välinen kauppa- ja investointisopimus TTIP. Tietovuoto paljastaa, että Yhdysvallat painostaa EU:ta tiedettyä kovemmilla keinoilla historian suurimpaan vapaakauppasopimukseen.

Mistä vapaakauppasopimuksessa ja tietovuodossa on kyse? HS:n taloustoimittaja Paavo Teittinen käy asiaa läpi analyysissaan.

Maanantain HS Illassa kerrotaan myös kokoomuksen puheenjohtajan Alexander Stubbin kampanja-avauksesta ja kokoomuksen puheenjohtajakisan asetelmista. Kolumnisti Pekko Vehviläinen kirjoittaa virtuaalivaluutta bitcoinista – johon liittyen paljastui tänään myös valuutan alkuperäinen keksijä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?