Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Perjantain HS Ilta on nyt julkaistu: Päivän tärkeimmät uutiset yhdessä paketissa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

HS Illassa käsitellään perjantaina muun muassa kolmen Talvivaaran johtajan – Pekka Perän, Lasse Lammassaaren ja Harri Natusen – ympäristön turmelemisesta saamia sakkorangaistuksia. Käräjäoikeus arvioi teot selvästi lievemmiksi kuin syyttäjä.

Tuomioistuimen mukaan rikoksesta tuomittujen teot aiheuttivat kaivosalueen maaperässä pilaantumista ja ympäristön muuttumista. Käräjäoikeuden mukaan vesipäästöistä ei kuitenkaan aiheutunut konkreettista vaaraa tai vahinkoa terveydelle eivätkä teot kokonaisuutena arvostellen olleet törkeitä.

Kerromme myös esimerkiksi Kuluttaja-lehden mustasta listasta, jossa kehotetaan välttämään kymmeniä yrityksiä. Listalla on esimerkiksi useita autoalan liikkeitä.

HS Illan kolumnissa pitkän linjan talousvaikuttaja Sixten Korkman pohtii, että kirjailijat ja filosofit ovat muuttaneet maailmaa syvällisemmin kuin kauppatieteilijät tai insinöörit.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?