Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Ilta kertoo tärkeimmät

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Kokoomuksen uudeksi sisäministeriksi on nousemassa Paula Risikko ja ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi Kai Mykkänen. Kokoomuksen tuore puheenjohtaja Petteri Orpo kertoi ministerivalinnoista tänään tiedotustilaisuudessa.

Orpo itse taas vaihtaa sisäministerin penkiltä uudeksi valtiovarainministeriksi, siis tehtävään, joka jäi syrjäytetyltä puheenjohtajalta Alexander Stubbilta. Opetus- ja kulttuuriministerinä jatkaa tehtävää tähän asti hoitanut Sanni Grahn-Laasonen.

Tiistaina on kuultu myös uutisia pelifirmoista: Rovion Peter Vesterbacka ilmoitti jättävänsä yhtiön. Supercellin myynti kiinalaiselle internet-yhtiölle puolestaan varmistui.

HS Illassa myös Emmi-Liia Sjöholmin kolumni, jossa pohditaan uusien ravintoloiden hypettämistä, joka ei aina ole laadun tae.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?