Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Rio de Janeiro valmistautuu Brasilian olympialaisiin massiivisten turvajärjestelyjen saattamana. Se ei kuitenkaan ole tehnyt tarpeeksi puuttuakseen poliisin itsensä tekemiin tappoihin, kertoo ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchin tuore raportti.

Poliisi on tappanut viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 8 000 ihmistä Rio de Janeiron osavaltiossa. Viime vuonna poliisit tappoivat ainakin 645 ihmistä.

Salossa helmikuussa tehdyn arvokuljetusryöstön yrityksen tekijöistä osa on vieläkin karkuteillä. Krp kertoi torstaina, että tavoittamatta on mahdollisesti sekä ryöstöpaikalla olleita että ryöstöporukkaa avustaneita.

HS Illassa torstaina myös Yrjö Raution kolumni, jossa uumoillaan Sauli Niinistön haluavan jatkokaudelle.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?