Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Ilta on julkaistu – lue päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään muun muassa Italian junaturmasta. Kymmeniä ihmisiä on kuollut tai loukkaantunut junien yhteentörmäyksessä Etelä-Italiassa Apulian maakunnassa.

HS kysyi myös helsinkiläisiltä poliisin heihin mahdollisesti etnisen taustan perusteella kohdistamista valvontakeinoista. Poliisin ulkomaalaisvalvonnan keinot nousivat puheenaiheeksi muusikko James Nikanderin eli Mustan Barbaarin kerrottua Facebookissa virkavallan käyttäneen kovia otteita hänen sukulaisiaan kohtaan viime perjantaina Helsingin keskustassa.

Lue lisäksi Pasilan käsin kyhätyn kivilinnan kohtalosta ja siitä, miten saat kaupan ruukkuyrtit kasvamaan kotona.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?