Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS:n digitaalisessa iltapainoksessa on tänään asiaa muun muassa Venäjän dopingskandaalista. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS päätti torstaina, että venäläiset yleisurheilijat eivät saa osallistua Rion olympialaisiin. Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko kuvaili päätöstä ”subjektiiviseksi, hieman politisoiduksi päätökseksi, jolla ei ole minkäänlaisia oikeudellisia perusteita”.

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivä Donald Trump sanoi torstaina The New York Timesin haastattelussa, että hänen johdollaan Yhdysvallat ei automaattisesti lähtisi puolustamaan Nato-kumppaneita, kuten Baltian maita, Venäjän hyökkäykseltä. Toteutuessaan Trumpin politiikka horjuttaisi sotilasliitto Naton perusperiaatetta yhteisestä puolustuksesta, kirjoittaa HS:n Sami Sillanpää kommentissaan.

HS Illassa lisäksi esimerkiksi Anttilan konkurssin jälkipuintia, Elon Muskin tulevaisuudenvisioita, Yrjö Raution kolumni rasismista sekä päivän sarjakuvat, sudoku ja miniristikko.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?