Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Miksi Venäjän epäillään ollaan Yhdysvaltojen demokraattipuolueen puoluetoimiston sähköposteihin tehdyn tietomurron takana? HS:n Laura Halminen esittelee analyysissaan viisi seikkaa Venäjän osallisuuden puolesta ja vastaan.

Miksi hallituskumppanit reagoivat juuri perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkysen kirjoituksiin, vaikka hän ei ole valtakunnan tasolla kovinkaan merkittävä vaikuttaja? HS:n Marko Junkkari pohtii kommentissaan.

HS Illassa myös asiaa muun muassa metrojunien viimeöisestä törmäyksestä ja sen aiheuttamista liikennehäiriöistä Helsingissä, Hillary Clintonin nimityksestä demokraattien presidenttiehdokkaaksi sekä Anttilan ruuhkaisesta konkurssialennusmyynnistä. Lisäksi päivän sarjakuvat, sudoku ja miniristikko.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?