Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Päivän tärkeimmät uutiset yhdessä paketissa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
REMO CASILLI / Reuters
Maanjäristys teki pahaa jälkeä Pescara del Trontossa Italiassa keskiviikkona.
Maanjäristys teki pahaa jälkeä Pescara del Trontossa Italiassa keskiviikkona. Kuva: REMO CASILLI / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illan pääaiheena on keskiviikkona Italian maanjäristys, jossa on kuollut kymmeniä ihmisiä. Järistys oli voimakkuudeltaan 6,2 ja sai muun muassa rakennuksia romahtamaan. Moni on jäänyt loukkuun raunioihin. Iltapainokseen on koottu viimeisimmät tiedot useita vuoristokaupunkeja ja -kyliä koetelleesta järistyksestä.

Italian pelastustoimen johtajan mukaan tapahtunut vastaa vakavuudeltaan samalla seudulla vuonna 2009 sattunutta L’Aquilan järistystä, jossa kuoli yli 300 ihmistä.

Lisäksi HS Illassa asiantuntijat pohtivat, olisiko palkkojen pienentämisestä apua työllisyystilanteen parantamiseen. Hallituksen budjettineuvottelujen alla on käyty vilkasta keskustelua siitä, mihin hintaan ihmisen pitäisi suostua työskentelemään eli kuinka suurta kuukausipalkkaa pitäisi pienimmillään saada.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?