Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Ilta on julki: Kilpailukykysopimus varmistui viime hetkellä

Sopimus varmistui, kun Suomen lähi- ja perushoitajien liitto Superin puheenjohtaja Silja Paavola päätti sittenkin allekirjoittaa sopimuksen.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään vamistuneesta kilpailukykysopimuksesta. Sopimus varmistui, kun Suomen lähi- ja perushoitajien liitto Superin puheenjohtaja Silja Paavola päätti sittenkin allekirjoittaa sopimuksen. Vielä vähän ennen puolta päivää hän sanoi olevansa yhä empivällä kannalla.

Superin osallistuminen oli ehtona sille, että kikyyn osallistuvien palkansaajien määrä nousee yli 90 prosenttiin. Se taas on ehtona hallituksen kaavailemille 515 miljoonan euron verokevennyksille.

Lisäksi tämän päivän HS Illassa kerrotaan Venäjän varapuolustusministerin Anatoli Antonovin näkemyksistä, joiden mukaan Suomi ei ole valmis keskustelemaan ”vakavasti” alueellisesta turvallisuudesta Venäjän kanssa.

Muita aiheita ovat muun muassa USA:n ja Venäjän kariutuneet Syyria-rauhanneuvottelut, Hymyilevä mies -elokuvan Oscar-ehdokkuus sekä Leijonien alustavat kentälliset pian alkavaan jääkiekon World cup -turnaukseen.

Elina Tanskanen pohtii kolumnissaan ihmisten selviämistä vaikeissa tilanteissa.

”Yksi asia on jo nyt varmaa: harva meistä selviää elämänsä pahimmista hetkistä itsekseen. Valtaosa tarvitsee tuekseen ainakin yhden ihmisen, joka herättelee selviämishalua, kannattelee, kun ei itse jaksa pysyä pystyssä ja yllyttää uskomaan siihen, että pimeintä on ennen aamunkoittoa”, Tanskanen kirjoittaa kolumnissaan.

HS Illassa on myös muita päivän uutisia sekä kuvakooste, sarjakuvat ja sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?