Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 21. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julki: Sisäministeri Risikko antaa tukensa Migrin työlle

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Sisäministeri Paula Risikko kertoo, että hän halusi vierailulla osoittaa tukeaan maahanmuuttovirastoa kohtaan sekä selvittää työolosuhteita, joiden on pelätty vaarantavan turvapaikanhakijoiden oikeusturvan.
Sisäministeri Paula Risikko kertoo, että hän halusi vierailulla osoittaa tukeaan maahanmuuttovirastoa kohtaan sekä selvittää työolosuhteita, joiden on pelätty vaarantavan turvapaikanhakijoiden oikeusturvan. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään sisäministeri Paula Risikon hätävierailusta Maahanmuuttovirastossa. Risikko kertoo, että hän halusi osoittaa tukeaan virastoa kohtaan sekä selvittää työolosuhteita, joiden on pelätty vaarantavan turvapaikanhakijoiden oikeusturvan.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan tänään eduskunnan käsittelyssä olevasta kansalaisaloitteesta tasa-arvoisen avioliittolain kumoamiseksi, naisen täpärästä pelastumisesta metron alta Helsingissä ja Nintendon voittokulusta Super Mario -kännykkäsovelluksen myötä.

Illan World Cup -harjoituspeliin valmistaudutaan uutisella ruotsalaisten suitsutuksella Patrik Laineesta.

Kolumnissa Venäjän mediaa tarkkaileva Jarmo Mäkelä kirjoittaa, että Venäjällä Suomi halutaan pitää osana puolueetonta Itä-Eurooppaa.

Tuttuun tapaan HS Illassa on mukana myös Maailma kuvina -kooste, sarjakuvat ja sudoku.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?