Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 21. joulukuuta 2015

Sarjakuvasankarit laskeutuivat Lastenklinikalle viitat lepattaen

Teräsmies, Batman ja palomies ilahduttivat Lastenklinikan potilaita lahjoilla.

HS Ilta
 
Palomiehet Arttu Nyman, Eppu Vilpponen ja Christoffer Forsman pudottautuivat vaijereiden varassa alas Lastenklinikan seinää.
Palomiehet Arttu Nyman, Eppu Vilpponen ja Christoffer Forsman pudottautuivat vaijereiden varassa alas Lastenklinikan seinää.

Taka-Töölö. ”Kyllä, Teräsmies, siis minä laskeuduin Lastenklinikan seinää”, hengästyneen oloinen Christoffer Forsman vastaa puhelimeen. Hengästymiseen on syytäkin, sillä sarjakuvasankarit ovat kiipeilyn lisäksi jakaneet myös lahjoja lapsipotilaille maanantaina.

Sitä paitsi Forsman on juuri kuoriutunut Teräsmies-puvusta, joka on erityisen tiukka.

Teräsmiehen seurana olivat tällä kertaa Batman eli Eppu Vilpponen sekä palomies Arttu Nyman. Ensimmäisellä tempauskerralla viime vuonna mukana oli myös Hämähäkkimies, Robin Hendry.

”Hämähäkkimies on nyt Miamissa, mutta hän lupasi tulla seuraavalla kerralla”, Forsman lohduttaa.

Kaikki sarjakuvasankarit ovat siviiliammatiltaan palomiehiä, mutta he ovat töissä eri pelastuslaitoksilla. Forsman ja Vilpponen työskentelevät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella, kun taas Nymanin työpaikka on Helsingissä.

Pelastuslaitoksilla ei ole hyväntekeväisyystempauksen kanssa mitään tekemistä, vaan kaikki lahjat ovat miesten yhteisen kuntosalin asiakkaiden lahjoituksia.

”Ihmiset ovat tuoneet todella hienosti lahjoja salille”, Forsman kiittää.

Idea sarjakuvasankareiden ilahduttavasta voimasta syntyi nettivideosta, jossa Toledon poliisit toteuttivat samanlaisen tempauksen Yhdysvalloissa. Pelastuskoulu laittoi sarjakuvasankereiden köydet valmiiksi jo toistamiseen.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?