Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 21. joulukuuta 2015

Maailma kuvina

Joulun ja vuodenvaihteen lähestymisen vuoksi maailman kiinnostavimmissa kuvissa esiintyy nyt joulupukkeja vedessä ja vesillä sekä kiinalaisen kalenterin apinoita ja lampaita pilvenpiirtäjän seinällä.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
MANUEL SILVESTRI / Reuters
Joulupukeiksi pukeutuneet melojat juhlistivat joulun aikaa Venetsian Grand Canalissa.

1/9 Joulupukeiksi pukeutuneet melojat juhlistivat joulun aikaa Venetsian Grand Canalissa.

Bruno Kelly / REUTERS
Joulupukiksi pukeutunut Claudionor Jose de Deus saapui olevaan Santa Rosan kylään Brasiliassa jakamaan lapsille lahjoja viime perjantaina. Hän kuuluu vapaaehtoisjärjestöön, joka jakaa lahjoja Amazon-joen varren kaukaisten kylien vähävaraisille lapsille.

2/9 Joulupukiksi pukeutunut Claudionor Jose de Deus saapui olevaan Santa Rosan kylään Brasiliassa jakamaan lapsille lahjoja viime perjantaina. Hän kuuluu vapaaehtoisjärjestöön, joka jakaa lahjoja Amazon-joen varren kaukaisten kylien vähävaraisille lapsille.

ERIC GAILLARD / Reuters
Joulupukiksi pukeutunut mies otti osaa perinteiseen joulukylpyyn Ranskan Nizzassa sunnuntaina. Tapahtuma on järjestetty 71 kertaa, ja siihen osallistuu vuosittain satoja ihmisiä.

3/9 Joulupukiksi pukeutunut mies otti osaa perinteiseen joulukylpyyn Ranskan Nizzassa sunnuntaina. Tapahtuma on järjestetty 71 kertaa, ja siihen osallistuu vuosittain satoja ihmisiä.

AMMAR AWAD / Reuters
Nunnat kantoivat Jerusalemin kaupungin lahjoittamia kuusia osana vanhan kaupungin joulutapahtumaa.

4/9 Nunnat kantoivat Jerusalemin kaupungin lahjoittamia kuusia osana vanhan kaupungin joulutapahtumaa.

BAZ RATNER / Reuters
Israelilaisia soutamassa Yarkonin joella Tel Avivissa. Joen ympärille rakennettu Yarkonin puisto on Tel Avivin suosituimpia virkistyspaikka. Siellä vierailee vuosittain kuusitoista miljoonaa ihmistä. Yarkonin joki virtaa puiston läpi ja yhtyy Välimereen puiston länsilaidalla.

5/9 Israelilaisia soutamassa Yarkonin joella Tel Avivissa. Joen ympärille rakennettu Yarkonin puisto on Tel Avivin suosituimpia virkistyspaikka. Siellä vierailee vuosittain kuusitoista miljoonaa ihmistä. Yarkonin joki virtaa puiston läpi ja yhtyy Välimereen puiston länsilaidalla.

THOMAS PETER / Reuters
Kiinalaisen horoskoopin apinaksi ja lampaaksi pukeutuneet ikkunanpesijät killuivat työssään viidentoista kerroksen korkeudessa Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Erikoiset asut juhlistivat vuoden päättymistä.

6/9 Kiinalaisen horoskoopin apinaksi ja lampaaksi pukeutuneet ikkunanpesijät killuivat työssään viidentoista kerroksen korkeudessa Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Erikoiset asut juhlistivat vuoden päättymistä.

DANISH ISMAIL / Reuters
Miehet ylittivät ruohottuneen kanaalin Intian Srinagarissa. Srinagar on Kashmirin laaksossa sijaitseva kaupunki Koillis-Intiassa.

7/9 Miehet ylittivät ruohottuneen kanaalin Intian Srinagarissa. Srinagar on Kashmirin laaksossa sijaitseva kaupunki Koillis-Intiassa.

Reuters
Pelastustyöntekijät lepäsivät sunnuntaisessa maanvyörymässä romahtaneen talon lähistöllä Kiinan Shenzhenissä. Maanantaina maanvyörymän jäljiltä kerrottiin olevan kateissa 91 ihmistä. Vyörymä tapahtui sunnuntaina, kun mutaisista rakennusjätteistä koostunut täyttömaamäki lähti vyörymään ja romahdutti kymmeniä kerrostaloja.

8/9 Pelastustyöntekijät lepäsivät sunnuntaisessa maanvyörymässä romahtaneen talon lähistöllä Kiinan Shenzhenissä. Maanantaina maanvyörymän jäljiltä kerrottiin olevan kateissa 91 ihmistä. Vyörymä tapahtui sunnuntaina, kun mutaisista rakennusjätteistä koostunut täyttömaamäki lähti vyörymään ja romahdutti kymmeniä kerrostaloja.

JASON LEE / Reuters
Kiinan pääkaupungissa Pekingissä annettiin perjantaina ”punainen hälytys” huonon ilmanlaadun takia. Vielä kolme päivää myöhemmin kaupungin pilvenpiirtäjät saattoi nähdä vain paksun savusumun läpi. Ilmanlaatuhälytys oli jo toinen joulukuussa, mutta tätä aiemmin korkeinta hälytystä ei ole annettu. Kyse ei ole siitä, että ilmanlaatu olisi heikentynyt merkittävästi viime aikoina vaan siitä, että viranomaiset ovat ryhtyneet entistä päättäväisemmin puuttumaan saasteongelmaan. Korkein hälytystila tarkoittaa Pekingissä rajoituksia muun muassa autoilussa ja tehtaiden toiminnassa.

9/9 Kiinan pääkaupungissa Pekingissä annettiin perjantaina ”punainen hälytys” huonon ilmanlaadun takia. Vielä kolme päivää myöhemmin kaupungin pilvenpiirtäjät saattoi nähdä vain paksun savusumun läpi. Ilmanlaatuhälytys oli jo toinen joulukuussa, mutta tätä aiemmin korkeinta hälytystä ei ole annettu. Kyse ei ole siitä, että ilmanlaatu olisi heikentynyt merkittävästi viime aikoina vaan siitä, että viranomaiset ovat ryhtyneet entistä päättäväisemmin puuttumaan saasteongelmaan. Korkein hälytystila tarkoittaa Pekingissä rajoituksia muun muassa autoilussa ja tehtaiden toiminnassa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?