Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 22. tammikuuta 2016

Maailma kuvina

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Toby Melville / Reuters
Marina Litvinenko, entisen KGB:n agentin Aleksandr Litvinenkon leski lehdistötilaisuudessa Lontoossa torstaina. Torstaina julkistetussa brittitutkimuksessa arvioidaan, että Aleksandr Litvinenkon murhaamisella olisi ollut Venäjän presidentin Vladimir Putinin siunaus.

1/10 Marina Litvinenko, entisen KGB:n agentin Aleksandr Litvinenkon leski lehdistötilaisuudessa Lontoossa torstaina. Torstaina julkistetussa brittitutkimuksessa arvioidaan, että Aleksandr Litvinenkon murhaamisella olisi ollut Venäjän presidentin Vladimir Putinin siunaus.

Zohra Bensemra / Reuters
Pikkupoika keinui ikkunaristikossa Al Casbahin linnoituskaupunginosassa Algerissa, Algerian pääkaupungissa. Al Casbah on kaupungin vanhaan osaan kuuluva linnoitus. Se on suojeltu ja kuuluu UNESCO:n maailmanperintölistaan. Alueella sijaitseva Sidi Ramdanen moskeija ja linnoitusrakenteet ovat yli tuhat vuotta vanhoja. Talot ovat rähjäisiä, ja osa alueen asukkaista onkin muuttanut valtion tuella uusiin moderneihin asuntoihin. Osa taas on tyytyväisiä koteihinsa, joissa he ovat eläneet vuosikymmeniä.

2/10 Pikkupoika keinui ikkunaristikossa Al Casbahin linnoituskaupunginosassa Algerissa, Algerian pääkaupungissa. Al Casbah on kaupungin vanhaan osaan kuuluva linnoitus. Se on suojeltu ja kuuluu UNESCO:n maailmanperintölistaan. Alueella sijaitseva Sidi Ramdanen moskeija ja linnoitusrakenteet ovat yli tuhat vuotta vanhoja. Talot ovat rähjäisiä, ja osa alueen asukkaista onkin muuttanut valtion tuella uusiin moderneihin asuntoihin. Osa taas on tyytyväisiä koteihinsa, joissa he ovat eläneet vuosikymmeniä.

Nabil El Hadad / Reuters
Omaiset surivat Paul Nobila Guelbeogoa muistotilaisuudessa Ouagadougoussa keskiviikkona. Guelbeogo sai surmansa jihadistien iskussa hotelliin Burkina Fason pääkaupungissa viime viikolla.

3/10 Omaiset surivat Paul Nobila Guelbeogoa muistotilaisuudessa Ouagadougoussa keskiviikkona. Guelbeogo sai surmansa jihadistien iskussa hotelliin Burkina Fason pääkaupungissa viime viikolla.

Sergei Karpukhin / Reuters
Mies tupakoi vaihtokurssitaulun edustalla Moskovassa keskiviikkona. Taulu osoittaa ruplan menettäneen arvoaan suhteessa dollariin ja euroon.

4/10 Mies tupakoi vaihtokurssitaulun edustalla Moskovassa keskiviikkona. Taulu osoittaa ruplan menettäneen arvoaan suhteessa dollariin ja euroon.

Amine Ben Aziza / Reuters
Polkupyöräilijä ja mielenosoittajia Kasserinessa Tunisiassa torstaina. Levottomuudet alkoivat, kun töitä etsinyt nuorukainen surmasi itsensä saatuaan kielteisen päätöksen julkisen alan työpaikkahakuunsa.

5/10 Polkupyöräilijä ja mielenosoittajia Kasserinessa Tunisiassa torstaina. Levottomuudet alkoivat, kun töitä etsinyt nuorukainen surmasi itsensä saatuaan kielteisen päätöksen julkisen alan työpaikkahakuunsa.

Alexandros Avramidis / Reuters
Syyrialaispakolainen piteli lastaan nuotion lämmössä Kreikan ja Makedonian rajalla Idomenin kylän lähettyvillä torstaina.

6/10 Syyrialaispakolainen piteli lastaan nuotion lämmössä Kreikan ja Makedonian rajalla Idomenin kylän lähettyvillä torstaina.

Arnd Wiegmann / Reuters
Lentokoneharrastajat tarkkailivat Swissairin Airbus A330-300 matkustajakoneen nousua Zürichin lentokentältä torstaina.

7/10 Lentokoneharrastajat tarkkailivat Swissairin Airbus A330-300 matkustajakoneen nousua Zürichin lentokentältä torstaina.

Vasili Fedosenko / Reuters
Kyläläiset tanssivat Koljada-juhlassa Martsijanaukan pikkukylässä Valko-Venäjällä. Koljada on pakanallinen talven juhla, joka on vuosisatojen kuluessa sulautunut osaksi ortodoksien joulunviettoa.

8/10 Kyläläiset tanssivat Koljada-juhlassa Martsijanaukan pikkukylässä Valko-Venäjällä. Koljada on pakanallinen talven juhla, joka on vuosisatojen kuluessa sulautunut osaksi ortodoksien joulunviettoa.

Reuters
Viranomaiset ottivat osaa kommunistisen puolueen kokoukseen Vientiannessa Laosin pääkaupungissa torstaina.

9/10 Viranomaiset ottivat osaa kommunistisen puolueen kokoukseen Vientiannessa Laosin pääkaupungissa torstaina.

Carlos Barria / Reuters
Ihmiset ylittivät katua lumipyryisessä Washingtonissa Yhdysvalloissa torstaina. Alueelle odotetaan kylmenevää ja runsaita lumisateita lähipäivinä.

10/10 Ihmiset ylittivät katua lumipyryisessä Washingtonissa Yhdysvalloissa torstaina. Alueelle odotetaan kylmenevää ja runsaita lumisateita lähipäivinä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?