Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 23. syyskuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Miltä maistuu Valion uusi jauhelihan korvike?

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta kokoaa yhteen päivän kiinnostavimmat puheenaiheet ja tärkeimmät uutiset.

Torstaina kerromme muun muassa, että suomalaisen elintarvikealan jättiyritys Valio on tuomassa markkinoille oman kilpailijansa trendikkäille lihankorvikkeille. Miltä se maistuu? Testissä myös toinen lihaa ruuanlaitossa korvaava proteiinivalmiste, härkäpavuista valmistettu Härkis.

Muissa uutisissa kerromme muun muassa, että Venäjä on nostanut armeijan valmiustilaa sotaharjoitusten takia. Vantaalla puolestaan opettaja sai torstaina lähes neljän vuoden vankeustuomion kahden lapsen seksuaalisen hyväksikäytön takia.

Tarjolla myös päivän sarjakuvat, sudoku sekä miniristikko.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?