Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 23. marraskuuta 2015

Aamulla pakkasta, päivällä lauhempaa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 23.11.
Pääkaupunkiseudun sää 23.11.

Pääkaupunkiseudulla lämpötila on tänään päivällä vaihdellut nollan molemmin puolin niin, että aivan rannikolla on ollut vähän plussaa ja sisämaassa pakkasta.

Sää pysyy illan ja yön enimmäkseen poutaisena ja selkeänä. Jokunen lumikuuro voi Suomenlahdelta ajelehtia etelärannikolle, mutta kertymät ovat vähäisiä. Yöllä on pakkasta 2–7 astetta.

Huomisaamuksi ei tapahdu suuria muutoksia. Sää on enimmäkseen poutainen ja aurinkoinen. Rannikolla tulee yksittäisiä lumikuuroja.

Iltapäivää kohden eteläinen virtaus voimistuu ja sää vähitellen lauhtuu. Huomenna päivällä lämpötila kohoaa plusasteiden puolelle asteen tai kaksi. Sää on pääosin poutaista ja aurinkoista, mutta rannikolla tulee hetkittäin sadekuuroja.

Huomenna sää on monin paikoin poutaista ja aurinkokin näyttäytyy. Lähinnä etelässä ja lännessä tulee ajoittaisia sateita, hetkittäin sataa luntakin. Sää vähitellen lauhtuu koko maassa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?