Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 23. joulukuuta 2015

Hukkuneen syyrialaispojan isä vetoaa: ”Avatkaa ovet syyrialaisille”

Kuva Turkin rannalle huuhtoutuneesta Aylan Kurdin ruumiista on noussut pakolaiskriisin inhimillisen kärsimyksen symboliksi.

HS Ilta
 
Reuters
Abdullah Kurdi menetti kaksi lasta ja vaimonsa syyskuussa.
Abdullah Kurdi menetti kaksi lasta ja vaimonsa syyskuussa. Kuva: Reuters

Syyskuussa hukkuneen syyrialaispojan isä Abdullah Kurdi vetoaa brittikanavan joulutervehdyksessä maailmaa avaamaan ovensa Syyrian pakolaisille.

”Tänä vuodenaikana pyydän kaikkia teitä miettimään rauhaa ja turvaa etsivien isien, äitien ja lasten kärsimystä”, Kurdi sanoo Channel 4:n perinteisessä joulupäivän joulutervehdyksessä. Teksti on julkaistu kanavan nettisivuilla.

”Toivon koko maailman avaavan ovensa syyrialaisille.”

Abdullah Kurdi menetti kaksi lastaan ja vaimonsa syyskuussa, kun Syyrian sotaa paennutta perhettä kuljettanut vene kaatui matkalla Kreikasta Turkkiin.

Kuva Turkin rannalle huuhtoutuneesta kolmivuotiaan Aylan Kurdin ruumiista on noussut pakolaiskriisin inhimillisen kärsimyksen symboliksi. Aylanin äiti Rihana ja viisivuotias veli Ghaleb kuolivat samassa turmassa.

Tiistaina YK:n pakolaisjärjestö arvioi yhdessä kansainvälisen siirtolaisjärjestö IOM:n kanssa miljoonan siirtolaisen ja pakolaisen saapuneen Eurooppaan tänä vuonna.

Valtaosa heistä on kulkenut hengenvaarallisen merimatkan Välimeren yli.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?