Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Laura Huhtasaaren ihmisoikeus­näkemykset tuomittiin

Perussuomalaisen kansanedustajan kommentit ihmisoikeuksista herättivät paljon keskustelua muun muassa sosiaalisessa mediassa.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Ritva Elomaa ja Laura Huhtasaari.
Ritva Elomaa ja Laura Huhtasaari. Kuva: Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) Twitter-viestistä alkaneesta kohusta. Huhtasaari laittoi Twitteriin torstaina seuraavan näkemyksen: ”Ihmisoikeudet on perustettu suojelemaan siviilejä, ei terroristeja, sotarikollisia tai rikollisia.”

Kommentit herättivät paljon keskustelua muun muassa sosiaalisessa mediassa. Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä sanoi Twitterissä, että ”Toivon todella, että sinut erotetaan PS:n ryhmästä. Puheesi eivät kuulu vastuulliseen politiikkaan. Häpeä.”

Myöhemmin Huhtasaari lievensi kantaansa.

HS Illassa kerrotaan myös nelituntisesta spektaakkelista, Venäjän presidentin Vladimir Putin vuotuisesta lehdistötilaisuudesta. Tilaisuudesta tulee lähes aina uutisia, ja nyt Putin myönsi, että Itä-Ukrainassa on venäläisiä sotilastehtävissä.

HS:n entinen Moskovan-kirjeenvaihtaja kirjoittaa, että viisas varautuu tilaisuuteen omin eväin.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että sähköautoilun esimerkkimaa Norja harkitsee kiristävänsä sähkö- ja hybridiautojen verotusta. Norja on tähän asti myöntänyt avokätisiä etuja sähköautojen omistajille, ja sen seurauksen maassa on myyty huima määrä esimerkiksi kalliita Tesla-sähköautoja.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?