Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Torstain HS Ilta on nyt julkaistu. Kerromme muun muassa, että eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen on huolissaan useiden suomalaisten oikeusturvasta. Jääskeläisen mukaan kouluissa opetettavat opetettavat käsin kirjoitettavat mallikirjaimet ja -numerot voivat aiheuttaa väärinkäsityksiä.

”Näiden oppilassukupolvien oikeudet voivat vaarantua kaikilla elämänalueilla sekä viranomaisissa että yksityisten välisissä suhteissa. Vaarat jatkuvat vielä vuosikymmeniä. Tiedän omasta kokemuksestani, että nämä vaarat ovat todellisia”, Jääskeläinen toteaa oikeusasiamiehen kanslian torstaina lähettämässä tiedotteessa.

Lisäksi HS Iltaan on koottu päivän mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät uutiset. Brittinäyttelijä Alan Rickman on kuollut, autonvalmistaja Renaultia epäillään päästöhuijauksesta ja Espanjassa kohistaan julkisesta imettämisestä. Lisäksi päivitetyt tiedot Jakartan terrori-iskusta, jossa kuoli viisi hyökkääjää.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?