Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Nigel Farage luopuu Britannian EU-kriittisen Ukip-puolueen johdosta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Populistisen ja EU-kriittisen Ukip-puolueen puheenjohtaja Nigel Farage kertoi maanantaina jättävänsä tehtävänsä. Lausunnossaan Farage totesi ”tehneensä osansa” viitaten Britannian EU-eroa kannattavien voittoon päättyneeseen kansanäänestykseen.

Yksi Lontoon suurimmista asianajotoimistoista, Mishcon de Reya, valmistautuu puolestaan viemään Britannian oikeuteen mahdollisesta EU-erosta. Asianajotoimisto pitää EU-eroilmoitusta laittomana, ellei se ole brittiparlamentin molempien huoneiden hyväksymä.

Maksuhäiriömerkinnät ovat nousseet kaikkien aikojen ennätystasolle: Suomessa oli kesäkuun lopussa 372 800 maksuhäiriöistä kuluttajaa. Asiakastiedon mukaan noin 8,4 prosenttia aikuisväestöstä on maksuhäiriöisiä.

Lue myös muun muassa Kanadan pääministerin Justin Trudeaun pyrkimyksistä uudistaa henkilöllisyyspaperit sukupuolineutraaleiksi.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?