Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Oikeus vangitsi kaikki kuusi kuubalaista lentopalloilijaa epäiltynä törkeästä raiskauksesta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona puolenpäivän jälkeen kuusi kuubalaista lentopalloilijaa epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Kaikki miehet vangittiin vahvemmalla perusteella eli todennäköisin syin epäiltynä.

Brexitin jälkeen seuraava Euroopan unionin yhtenäisyyttä horjuttava kansanäänestys järjestetään lokakuussa, kun unkarilaiset päättävät osallistumisesta turvapaikanhakijoiden uudelleensijoittamiseen Euroopan unionin jäsenmaiden kesken.

A-insinöörit, Destia ja YIT Rakennus vaativat Espoon käräjäoikeuteen jättämissään haasteissa Länsimetrolta yhteensä yli kymmentä miljoonaa euroa. Yritykset ovat kuvailleet Länsimetron toimintaa arvaamattomaksi, suunnittelemattomaksi sekä epäselväksi. Länsimetron avajaiset ovat siirtyneet elokuusta ainakin tammikuuhun viivästysten vuoksi.

Lue myös muun muassa Rion olympiavesistä, joiden likaisuus herättää suuttumusta suomalaispurjehtijoissa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?