Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Ilta on nyt julkaistu: Isisin tapetun tiedottajan vaiheisiin tiivistyy koko terroristiryhmän historia

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat

HS Illassa kerromme keskiviikkona terroristijärjestö Isisin tiedottajan, Abu Mohamed al-Adnanin, tarinan. Isis tiedotti hänen kuolemastaan tiistaina.

Al-Adnani kuului Isisin perustajiin, oli järjestöä johtavan alle kymmenen miehen shura-neuvoston jäsen ja johti Isisin propagandaa. Al-Adnani myös johti ”ulkoisten operaatioiden” yksikköä, jonka vastuulla oli terrori-iskujen toteuttaminen ulkomailla, myös Euroopassa.

Merkittävää al-Adnanissa oli myös, että hän on harvinainen linkki terroristiryhmän juurille, vuoteen 2003 ja Yhdysvaltain miehitykseen Irakissa. Siitä lähtien Al-Adnani oli mukana käänteissä, jotka johtivat Isisin syntyyn.

Lisäksi HS Illassa muun muassa kilpailukykysopimuksen viimeisimmistä käänteistä sekä parhaillaan käynnissä olevasta hävikkiviikosta. Annamme vinkkejä hävikin torjumiseksi ja kerromme, miten tähteet saa muutettua herkuiksi.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?