Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Ilta: Tapasimme irakilaisen, joka pelkää joutuvansa paperittomaksi – sama kohtalo on yhä useammalla Suomessa

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomeen on syntymässä uusi paperittomien joukko, kun tänä syksynä moni kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut heitetään ulos vastaanottokeskuksesta. Lainmuutosten takia Suomessa ei myönnetä enää tilapäisiä oleskelulupia. HS tapasi Dzwar Hagar Sahdoonin, jonka tulevaisuus näyttää epävarmalta kielteisen turvapaikkapäätöksen takia.

HS Illassa lisäksi uutisia tänään muun muassa EU-huippukokouksesta Bratislavasta, allergioista sekä illalla alkavasta Vain elämää -ohjelmasta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?