Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 24. lokakuuta 2016

HS Ilta: Clintonin katsottiin voittaneen Trumpin väittelyssä osin jopa ylivoimaisesti – HS perkasi väittelyn kohta kohdalta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat kohtasivat aamuyöllä Suomen aikaa ensimmäisessä tv-väittelyssä. Demokraattien Hillary Clinton voitti väittelyn asiantuntijoiden mukaan selvästi.

HSTV:n keskustelussa Helsingin Sanomien toimittajat Petja Pelli, Laura Saarikoski ja Saska Saarikoski kuitenkin arvioivat, että republikaanien Donald Trump selvisi väittelystä taistelukuntoisena. Saarikosket ja Pelli kävivät väittelyn läpi kohta kohdalta. Läpikäynnin voi lukea HS Illasta tai katsoa HSTV:stä.

HS Illassa lisäksi uutisia muun muassa siitä, kuinka MV-lehden Ilja Janitskinia esitettiin vangittavaksi poissaolevana ja kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen Facebook-kirjoitus siirtyi syyteharkintaan. Hollantilaislehti Telegraaf paljasti myös, että Suomessa on tehty salaisia ohjuskokeita, jotka liittyvät Ukrainassa vuonna 2014 pudotetun lentokoneen tutkintaan. Krp vahvistaa virka-avun antamisen, mutta ei täsmennä sen laatua.

Mukana myös päivän sarjakuvat, sudoku sekä kolumni.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?