Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 25. tammikuuta 2016

Maailma kuvina

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
MOHAMMED SALEM / Reuters
Palestiinalaismies makoili kotisohvallaan Beit Hanounissa Gazassa sunnuntaina. Oli sadepäivä, ja lattia lainehti. Talo vaurioitui toissa kesänä Gazan kolmannessa ja toistaiseksi tuhoisimmassa sodassa. Rakennustarvikkeista on yhä pulaa, ja sodan jälkien korjaaminen käy hitaasti.

1/10 Palestiinalaismies makoili kotisohvallaan Beit Hanounissa Gazassa sunnuntaina. Oli sadepäivä, ja lattia lainehti. Talo vaurioitui toissa kesänä Gazan kolmannessa ja toistaiseksi tuhoisimmassa sodassa. Rakennustarvikkeista on yhä pulaa, ja sodan jälkien korjaaminen käy hitaasti.

ISSEI KATO / Reuters
Lintu istahti verkkonauhalle kesken Gael Monfilsin ja Andrei Kuznetsovin neljännen kierroksen ottelua tenniksen Astralian avoimissa. Ottelu pelattiin tänään maanantaina Melbournessa.

2/10 Lintu istahti verkkonauhalle kesken Gael Monfilsin ja Andrei Kuznetsovin neljännen kierroksen ottelua tenniksen Astralian avoimissa. Ottelu pelattiin tänään maanantaina Melbournessa.

RODRIGO GARRIDO / Reuters
Turistit seuraavat, miten Tyynen meri iskee rantaan Vina del Marissa Chilessä. Viranomaiset ovat varoittaneet korkeista aalloista ja kehottaneet matkailijoita pitämään varansa tarkkoina etenkin iltaisin ja aamuisin nousuveden aikaan.

3/10 Turistit seuraavat, miten Tyynen meri iskee rantaan Vina del Marissa Chilessä. Viranomaiset ovat varoittaneet korkeista aalloista ja kehottaneet matkailijoita pitämään varansa tarkkoina etenkin iltaisin ja aamuisin nousuveden aikaan.

MARK KAUZLARICH / Reuters
Elissa Wenthe kuunteli nelikuisen vauvansa Cormacin kanssa demokraattien presidenttiehdokkuudesta kisaavan Bernie Sandersin vaalitilaisuutta sunnuntaina Fayettessa Iowassa. Osavaltioiden esivaaliäänestykset alkavat Iowasta ensi maanantaina 1. helmikuuta.

4/10 Elissa Wenthe kuunteli nelikuisen vauvansa Cormacin kanssa demokraattien presidenttiehdokkuudesta kisaavan Bernie Sandersin vaalitilaisuutta sunnuntaina Fayettessa Iowassa. Osavaltioiden esivaaliäänestykset alkavat Iowasta ensi maanantaina 1. helmikuuta.

MOHSIN RAZA / Reuters
Harjakauppias tarkisti sunnuntaina Lahoressa Pakistanissa, pysyykö lasti paikoillaan.

5/10 Harjakauppias tarkisti sunnuntaina Lahoressa Pakistanissa, pysyykö lasti paikoillaan.

ANDRES MARTINEZ CASARES / Reuters
Haitin pääkaupungin Port-au-Princen katuja tukkivat sunnuntaina mielenosoittajien nuotiot ja kivet. Hallituksen vastaiset levottomuudet alkoivat, kun sunnuntaiksi aiottuja presidentinvaaleja lykättiin hamaan tulevaisuuteen.

6/10 Haitin pääkaupungin Port-au-Princen katuja tukkivat sunnuntaina mielenosoittajien nuotiot ja kivet. Hallituksen vastaiset levottomuudet alkoivat, kun sunnuntaiksi aiottuja presidentinvaaleja lykättiin hamaan tulevaisuuteen.

FABRIZIO BENSCH / Reuters
Auschwitzin keskitysleiriltä hengissä selvinnyt Eva Fahidi (oik.) esiintyi sunnuntaina berliiniläisessä Aufbau Haus -teatterissa, missä esitettiin hänen elämästään kertovaa tanssiteosta. Vasemmalla tanssija Emese Cuhorka.

7/10 Auschwitzin keskitysleiriltä hengissä selvinnyt Eva Fahidi (oik.) esiintyi sunnuntaina berliiniläisessä Aufbau Haus -teatterissa, missä esitettiin hänen elämästään kertovaa tanssiteosta. Vasemmalla tanssija Emese Cuhorka.

TOM MIHALEK / Reuters
Merkkipoiju rikkoi ankkurinsa ja ajelehti rantaan, kun talvimyrsky iski loppuviikosta Yhdysvaltojen itärannikolle. Kuva on Ocean Citystä New Jerseystä.

8/10 Merkkipoiju rikkoi ankkurinsa ja ajelehti rantaan, kun talvimyrsky iski loppuviikosta Yhdysvaltojen itärannikolle. Kuva on Ocean Citystä New Jerseystä.

STEFANO RELLANDINI / Reuters
Juventuksen Paul Pogba esiintyi pantteripäänä Juventuksen ja AS Roman ottelussa sunnuntaina Torinossa. Pogba on tunnettu tiuhaan vaihtuvasta hiustyylistään.

9/10 Juventuksen Paul Pogba esiintyi pantteripäänä Juventuksen ja AS Roman ottelussa sunnuntaina Torinossa. Pogba on tunnettu tiuhaan vaihtuvasta hiustyylistään.

JITENDRA PRAKASH / Reuters
Pyhiinvaeltajia matkalla uimaan Sangamissa Allahabadin kaupungissa Intiassa, missä suuret joet Gagnes, Yamuna ja Saraswati yhtyvät.

10/10 Pyhiinvaeltajia matkalla uimaan Sangamissa Allahabadin kaupungissa Intiassa, missä suuret joet Gagnes, Yamuna ja Saraswati yhtyvät.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?