Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 25. huhtikuuta 2016

HS Ilta paketoi päivän kiinnostavimmat uutiset

Jos kunnat haluaisivat, ne voisivat toimia toimeentulotuen tarkkailussa nykyistä inhimillisemmin, arvioidaan ministeriöstä. HS Illassa asiaa myös SAK:n puheenjohtajaehdokkaasta sekä alastomuudesta.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Kaisa Rautaheimo / HS
Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa

Kuntien virkamiehillä olisi mahdollisuus toimia toimeentulotuen kohdalla nykyistä inhimillisemmin, arvioi sosiaali- ja terveysministeriön ylitarkastaja Jaakko Ellisaari tänään HS:lle.

Skitsofreniaa sairastavan isä kirjoitti viikonloppuna HS:n mielipidesivuilla, miten hänen antamansa syntymäpäivälahja vähennettiin kokonaan pojan toimeentulotuesta. Kirjoituksesta syntyi kiivas keskustelu, ja monet HS:n lukijat kertoivat lisää esimerkkejä epäoikeudenmukaisista tavoista laskea tuen suuruus.

Maanantaina uutiskoosteessa kerrotaan myös, kuka on SAK:n tuleva puheenjohtaja Jarkko Elorannasta, joka tätä nykyä toimii Julkisten ja hyvinvointialojen liiton puheenjohtajana.

Lisäksi asiaa vertailusta, joka nostaakin suomalaisyliopistot mainettaan paremmiksi – toisin kuin opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) taannoin paimenkirjeessään esitti.

Rosa Meriläinen taas kertoo maanantain kolumnissaan suhteestaan alastomuuteen ja toivoo vapautusta nakukehoille.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?