Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Päivän tärkeimmät uutiset HS Illassa: Mitä puolueet sanovat köyhyydestä?

HS Ilta kokoaa kuluneen päivän tärkeimmät uutiset. Tänään kysymme poliitikoita, mitä mieltä he ovat köyhyydestä ja kerromme Jari Aarnion oikeudenkäynnin tuoreimmat vaiheet.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Anna-Maja Henriksson, Matti Vanhanen, Outi Alanko-kahiluoto ja Sampo Terho
Anna-Maja Henriksson, Matti Vanhanen, Outi Alanko-kahiluoto ja Sampo Terho
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa

Onko köyhyys ihmisen omaa syytä? Tätä kysyimme maanantaina eduskuntapuolueiden ryhmänjohtajilta. HS halusi selvittää, mitä poliitikot ajattelevat köyhyydestä viikonloppuna julkaistun, köyhyyttä käsittelevän laajan artikkelin jälkimainingeissa.

Viikonloppuna julkaistussa artikkelissa kävi selville, että mitä varakkaampia ihmiset ovat, sitä voimakkaampi on heidän käsityksensä, että köyhyys on köyhän oma vika.

Vastauksissa HS:n maanantaina poliittisille puolueille tekemään kyselyyn porvarihallituksen ryhmäjohtajat painottivat kuin yhdestä suusta, että ”köyhyydelle on monta syytä”. Oppositiossa puolestaan korostettiin näkemystä, ettei työttömyys johdu vain omista teoista.

HS Ilta kokoaa jälleen uutispäivän tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat uutiset. Kerromme muun muassa Jari Aarnion oikeudenkäynnin vaiheista maanantaina ja että terroristijärjestö Isis on värvännyt Euroopassa taskuvarkaita rahoittamaan järjestön toimintaa. Kerromme myös joulun ajan säästä ja annamme vinkkejä lomatunnelmiin irrottautumiseksi.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?