Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Päivän tärkeimmät uutiset HS Illassa: Maailma on nyt parempi kuin koskaan

Keskimääräinen ihminen elää vuonna 2015 turvallisempaa, terveempää, vapaampaa ja rikkaampaa elämää kuin koskaan aiemmin, selviää maailmanlaajuisista raporteista.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
MUHAMMED HAMED / REUTERS
Irakilaispoika sytytti kynttilän joulukuusijuhlassa luterilaisessa kirkossa Shuneh’ssa Jordaniassa 13. joulukuuta.
Irakilaispoika sytytti kynttilän joulukuusijuhlassa luterilaisessa kirkossa Shuneh’ssa Jordaniassa 13. joulukuuta. Kuva: MUHAMMED HAMED / REUTERS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa

HS Ilta kokoaa tänäänkin yhteen tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat aamun lehden jälkeen julkaistut uutiset.

Kerromme muun muassa, että vaikka Lähi-idän sodat, Pariisin terrori-iskut ja jatkuva pakolaiskriisi ovat luoneet tunteen, että kuluneena vuonna maailma on ollut täynnä sekasortoa ja väkivaltaa, vuoden pimeimpänä päivänä on syytä muistaa, että todellisuudessa ihmisillä on mennyt vuonna 2015 paremmin kuin koskaan aiemmin.

Toisaalta kerromme myös, että positiivinen ajattelu ei sovi kaikille ja voi tehdä alakuloisen entistä onnettomammaksi. Tutkimuksissa on havaittu, että pessimisteille ei hyödytä opettaa optimismia. Pessimismiin taipuvaisille parempi ajattelutapa on niin sanottu puolustautuva pessimismi.

Muissa uutisissa suomalaisen merenkulkuyhtiö Alfons Håkansin toimitusjohtaja Joakim Håkans sanoo, ettei voi käsittää puolustusministeri Jussi Niinistön (ps) päätöstä romuttaa käytöstä poistettu miinalaiva Pohjanmaa sen sijaan, että se myytäisiin.

Tarjolla on myös jouluruokavinkkejä, tietoa joulun ajan säästä sekä Maailman kuvissa otoksia talvipäivänseisauksen vietosta ja joulun odotuksesta eri puolilla maailmaa.

Voit ladata HS Illan nyt tabletillesi tai lukea sen osoitteessa HS.fi/ilta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?