Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Pysäytyskuva päivän uutistarjonnasta: HS Ilta on nyt julki

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Mikko Stig / Lehtikuva
Ihmiset peräävät entistä herkemmin oikeuksiaan esimerkiksi asuntokauppojen kaltaisista kuluttajariidoista.
Ihmiset peräävät entistä herkemmin oikeuksiaan esimerkiksi asuntokauppojen kaltaisista kuluttajariidoista. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta on pysäytyskuva päivän uutistarjonnasta. Tänään on muun muassa kerrottu, että erilaisten valitusten ja kanteluiden määrä on kasvussa. Suomalaiset penäsivät viime vuonna oikeuksiaan ennätyksellisen paljon Julkisen sanan neuvostolta, Mainonnan eettiseltä neuvostolta ja Potilasvakuutuskeskukselta. ”Höpönlöpöjuttuja on tosi vähän”, Kuluttajariitalautakunnasta kerrotaan.

Saimaan pohjasta nostettiin tammi–helmikuussa 105 saksalaisvalmisteista pommia, jotka oli upotettu vesistöön toisen maailmansodan jälkeen. HS:n julkaisema video näyttää maavoimien vedenalaisen operaation.

Lisäksi HS Illassa uutisia Calais’n pahamaineisen pakolaisleirin tilanteesta, pohjoisen lumivyöryvaarasta sekä esiintymispelosta. Hiihtokansa voi laskea HS:n laskurilla, kuinka kauan evästauon jälkeen pitää hiihtää, jotta polttaisi taukopaikalla munkkina tai makkarana nautitut kilokalorit.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?