Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Lataa HS Ilta – päivän tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet yhdessä paketissa

Tuore tutkimus pani kartalle pääkaupunkiseudun rauhattomat alueet. SAK esittää uutta mallia perhevapaisiin. Nämä ja muita päivän pääuutisia HS Illassa, jonka voit nyt ladata laitteellesi.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa

Tuoreen tutkimuksen mukaan asukkaiden rauhattomiksi kokemat alueet keskittyvät pääkaupunkiseudulla kantakaupunkiin ja juna- ja metroratojen varsille. Erot ongelmallisiksi leimattujen lähiöiden ja muiden kaupunkimaisten alueiden välillä ovat kuitenkin varsin pienet.

HS Illasta voit lukea tarkemmin Helsingin yliopiston tekemästä tutkimuksesta. Digitaaliseen iltapainokseen on koottu myös muut torstaipäivän pääuutiset ja kiinnostavat puheenaiheet.

Kerromme muun muassa SAK:n esittämästä uudesta mallista vanhempainvapaiden jakamiseen. Työntekijäjärjestö esittää esimerkiksi, että perheet saisivat valita vapaammin, kuka käyttää pienen lapsen kotona hoitamiseen tarkoitettuja tukia. Hoitorahoja voisivat vanhempien sijaan käyttää vaikkapa isovanhemmat.

Nykytrendeistä käsittelemme naisten parranajoa, josta kohistaan maailman muotiblogeissa. Mistä oikein on kyse, ja miten siihen pitäisi suhtautua?

Mukana myös päivän kiinnostavimmat kuvat maailmalta sekä sarjakuvat Fok it ja Rip Kirby.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?