Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Lataa HS Ilta – päivän tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet yhdessä paketissa

Joukko valtionpäämiehiä ja yritysjohtajia vaatii huumeiden laillistamista huumesodan lopettamiseksi. Satojatuhansia saksalaisautoja vedetään markkinoilta päästömanipulointien takia. Nämä ja muita uutisia päivän HS Illassa.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Marcos Brindicci / Reuters
Nainen piteli kannabiskasvia marihuanan laillistamista vaatineessa mielenosoituksessa Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa joulukuussa 2014.
Nainen piteli kannabiskasvia marihuanan laillistamista vaatineessa mielenosoituksessa Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa joulukuussa 2014. Kuva: Marcos Brindicci / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa

Joukko valtionpäämiehiä ja yritysjohtajia vaatii YK:ta muuttamaan huumepolitiikkaansa. Kriitikoiden mielestä YK jatkaa entistä huumeiden kriminalisointiin pohjautuvaa linjaa, joka ei ole tähänkään mennessä johtanut hyviin tuloksiin. He vaativat huumeiden laillistamista.

Laillistamisen ideana on vähentää huumekauppaan liittyvää rikollisuutta, joka on useissa maissa saanut valtavat mittasuhteet. Yksistään Meksikossa on kuollut 164 000 ihmistä huumeisiin liittyvässä väkivallassa vuosina 2007–2014.

Muun muassa tästä kertoo perjantain HS Ilta, joka kokoaa päivän tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet yhteen pakettiin.

HS Ilta kertoo myös autonvalmistajia piinaavan päästömanipulointiskandaalin laajenemisesta Saksassa. Satojatuhansia autoja ollaan vetämässä markkinoilta, koska niihin oli toimitettu päästömittauksia manipuloiva laite. Lisäksi palaamme muun muassa uutiseen poptähti Princen torstaisesta kuolemasta ja annamme reseptin vappusiman tekoon.

Mukana myös päivän kiinnostavimmat kuvat maailmalta sekä sarjakuvat Fok it ja Rip Kirby.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?