Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

Jäikö uutispäivä väliin? Päivän tapahtumat koostava HS Ilta ladattavissa nyt

Lataa nyt Helsingin Sanomien iltapainos älypuhelimeesi tai tablettiisi.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Kehä I menee remonttiin – myös nämä kiertotiet voivat ruuhkautua
Kehä I menee remonttiin – myös nämä kiertotiet voivat ruuhkautua
Kehä I:n remontti on meneillään Vihdintien ja Hämeenlinnanväylän välillä. HSTV näyttää kiertotiet, jotka myös saattavat ruuhkautua remontin aikana. Toimittaja: Ossi Mansikka, Mark Autio grafiikka: Jukka Himanen, kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Kehä I:n ruuhkat ovat pahentuneet kunnostustöiden takia entisestään ja levinneet uusille alueille tällä viikolla. HS Illassa kerrotaan torstaina, kuinka pahimmat ruuhkat voi yrittää välttää.

Lisäksi torstain HS Ilta kertoo poikkeuksellisen suuresta lahjusepäilystä, joka koskee HOK-Elannon entistä johtohenkilöä. Hänen epäillään ottaneen vastaan noin miljoonan euron arvosta lahjuksia HOK-Elannon 18 liike- ja sopimuskumppanilta vuosina 2006–2013. keskusrikospoliisi kertoi torstaina saaneensa tapauksen tutkinnan valmiiksi.

HS Illasta voi myös lukea muun muassa Helsingin yliopiston irtisanomisten päättymisestä sekä siitä, miten Sotkamon Jymy -pesäpalloseuran lukkari Toni Kohonen vastasi monikulttuurisesta pesistapahtumasta suuttuneen espoolaispoliitikko Seppo Huhdan (ps) kritiikkiin.

HS Illan kolumnissa Yrjö Rautio pohtii, millainen vaikutus äärioikeiston ja populismin nousulla on maailmaamme.

Näiden ja muiden päivän kiinnostavimpien uutisten lisäksi HS Illasta on luettavissa perinteiseen tapaan myös päivän sarjakuvat. Lisäpuuhaa iltaan voi löytää ratkomalla HS:n sudokun.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?