Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
tiistaina 25. lokakuuta 2016

HS Ilta kokoaa Anttilan konkurssiuutiset ja muut päivän tärkeimmät jutut

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS:n digitaalisessa iltapainoksessa tänään asiaa Anttilan konkurssista. Verkkokauppaostoksilla käyneille konkurssiuutinen voi tarkoittaa rahojen ja ostetun tavaran menettämistä. Tehdyt ostokset jäävät konkurssilain mukaan toimittamatta.

Legendaarisen tavarataloketjun vararikko saattaa heittää varjon koko suomalaisen verkkokauppabisneksen ylle, kirjoittaa kommentissaan HS:n päätoimittaja Antero Mukka. HS Illassa myös kuvakooste Anttilan vuosikymmenistä.

Turkki jatkaa vallankaappausyrityksen jälkeen ”puhdistuksiaan”, jotka ovat kohdistuneet jo 60 000 ihmiseen. HS selvitti, mistä valtakamppailussa on oikein kyse.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?